Rum

Åre Torg Dubbelrum

Mysigt inredda rum med eget badrum, perfekt för dig som vill sova extra gott. Det ingår frukost, sängen är uppbäddad och handdukar ingår alltid. Gott om klädförvaring, Smart TV, badrum med dusch och en skön Queen-size säng.
Rummet har fönster in mot hotellet, ej med utsikt.

Åre Torg Familjerum - Delat badrum

Mysiga familjerum för stora och små. 4-5 sängplatser, gott om förvaring. Det ingår frukost, sängarna är uppbäddad och handdukar ingår alltid. Rummet har två våningssängar som båda har en bredare bädd nertill. Denna kategori av rum använder de gemensamma dusch och wc-faciliteterna som är i nära anslutning till rummen.
Rummet har fönster in mot hotellet, ej med utsikt.

Åre Torg Deluxe Rum

Våra Deluxe-rum erbjuder en premiumupplevelse med generösa proportioner på 45 kvadratmeter. Utsikten  över Åre stadstorg är verkligen fantastisk.

Slappna av i den dubbelsidiga sängen, planera din dag, eller sjunk helt enkelt ner i en bekväm fåtölj eller koppla av i det kuddefyllda fönstret med en varm kopp kaffe och ett härligt vinterlandskap och lämna vardagen bakom dig.

Detta rymliga rum har en bekväm dubbelsäng, en bäddsoffa, en bekväm fåtölj, Smart TV, arbetsbord, kylskåp, garderob och ett dämpat fönster.

Välkommen att kontakta konferensbokningen på hotellet för information och bokning av möten och evenemang.